Boka plats!

Investera i din vardag

- boka plats idag!

Pris: 395.- + serviceavgiftPlatserna är onumrerade, så det gör inget om du och ditt sällskap bokar var och en för sig.

Men missa inte grupprabatten om ni bokar minst 4 biljetter samtidigt!


Klicka på önskad stad så kommer du till köpsidan. Beställ minst 4 biljetter och i nästa steg kan du ange rabattkoden GRUPP i versaler, så får ni 50 kr rabatt/biljett. Välkomna!


Tidigare tillfällen: 

Karlstad
Västerås
Linköping

Sundsvall

Borås

Gävle

Halmstad
Malmö
Stockholm
Stockholm
Göteborg
Örebro
Göteborg

UTSÅLT!

UTSÅLT!

UTSÅLT!

EXTRA!

UTSÅLT!

UTSÅLT!


Kan jag ta med mig mitt barn/min bäbis till föreläsningen?


Vi är måna om att ge våra åhörare mer än bara information. Vi vill förmedla en känslomässig upplevelse. Därför arbetar vi mycket med  kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck när vi står på scenen. Vi använder också taltempo och pauser för att förstärka vårt budskap. De som varit på en föreläsning med oss uttrycker sig ofta uppskattande om känslan av ”närvaro” i lokalen och de snabba växlingarna mellan att skratta och att vilja gråta en skvätt.

Eftersom vi är så måna om den här stämningen och kvaliteten på våra föreläsningar ber vi dig som åhörare att inte ta med ditt barn eller din bebis. Vi har all förståelse för att det kan vara svårt att ordna med barnvakt, och eftersom vår målgrupp till stor del är föräldrar blir det naturligt att vilja ta med sig barnet för att kunna lyssna på föreläsningen. Efter många års erfarenhet har vi dock kommit till slutsatsen att detta inte blir bra. Barnen gör, av högst förståeliga skäl, ljud ifrån sig, och även om föräldern sitter längst bak och ta ut sitt barn vid gråt eller ljud, blir det lätt störande, eftersom det blir spring i dörrarna och ljud från rummet bredvid.


Vi ber om er förståelse för detta och tackar stort på förhand! 

Turnéproducent:

Banklers Byrå AB


Caroline Bankler

caroline@banklersbyra.se

www.banklersbyra.se


Kundservice:

ewa@banklersbyra.se

Copyright @ All Rights Reserved